dilluns, 9 de juny del 2014

Escola d'estiu d'Animació


La RIA convoca la 2ona Escola d’Estiu “PauloFreire” d’Animació Sociocultural . Es realitzarà des de juliols fins a setembre del 2014 i de manera descentralitzada als municipis de Tarragona, València i Madrid.
L’escola està adreçada a professionals i voluntariat que treballen i s’interessen per la pràctica de l’animació sociocultural.
Les activitats programades es divideixen en diversos cercles d’aprentatge col·laboratiuque  pretenen aportar una reflexió crítica i un posicionament de les animadores i animadors sobre diferents àrees temàtiques que afecten la seva funció en una societat en transformació.  Els preus són econòmics i existeixen facilitas d’accès als cursos.

Perquè l’Escola d’Estiu

La Escola d’Estiu  d’Animació Sociocultural “Paulo Freire” pretén ser un lloc de trobada i de construcció de coneixement de manera col·lectiva entre els amants de l’Animació Sociocultural.  Professionals i entitats, estudiants i acadèmics, veïnat participatiu interessat en com transformar la societat des de la cultura i la participació a partir de  valors com la cooperació, la solidaritat i el suport mutu. 
En moments com els que ens toca viure on els drets socials s’estan retallant i el estament públic està desapareixent l’Animació Sociocultural apareix com una gran eina per l’empoderament de les persones i les comunitat, i per a la construcció de ciutadania que permeti donar resposta a les necessitats socials de manera col·lectiva.

Els criteris de l’Escola

  • Totes les persones que participen a l’ organització o com a persones formadores ho fan de manera voluntària i sense cap remuneració econòmica. Es podrà realitzar un aportació econòmica a algun formador en el cas de que es valori que el seu perfil econòmic ho necessita.
  • El preu de la quota de participació és el més econòmic possible i serveix per cobrir les despeses derivades de la organització de l’Escola
  • Tothom pot ensenyar i tothom pot aprendre, i en aquest sentit s’organitzen els diferents espais de l’escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada